top of page

Planning

Australian Labradoodles

Wanneer verwachten wij pupjes?

In 2023 hebben wij ons eerste nestje mogen verwelkomen van Mona. Wat een avontuur! Uit dit nestje blijven Billie Lou en Maya in onze Mamona - familie. Binnenkort zullen zij ook alle testen doorlopen en hopelijk goedgekeurd worden om mama te worden. Een volgend nestje zal pas zijn voor in de toekomst (eind 2024, begin 2025). We kiezen zorgvuldig het meest geschikte reutje uit voor een leuke match. Hierbij hechten we veel belang aan het karakter en de gezondheidstesten.

Om er zeker van te zijn dat onze pupjes een liefdevol thuis krijgen en er voldoende tijd en aandacht kan besteed worden aan het nieuwe huisgenootje, nodigen wij je altijd eerst uit voor een kennismakingsgesprek bij ons thuis, alvorens wij tot een definitieve inschrijving voor een pup overgaan. Er komt heel wat kijken bij een Australische Labradoodle, zo is een goede vachtverzorging heel belangrijk. Het zijn bovendien actieve en intelligente honden die aandacht, training en beweging nodig hebben. Labradoodles zijn aanhankelijk en houden van gezelschap.

Onze pupjes worden verkocht onder contract dat ze rond de leeftijd van een jaar tot anderhalf jaar gesteriliseerd/gecastreerd worden. Dit omdat wij veel waarde hechten aan het ras gezond en zuiver te houden en geen voorstander zijn van gelegenheidsnestjes. 

Heeft u interesse?

Meer informatie over de aanvraagprocedure en het verdere verloop kan u hier raadplegen. 

bottom of page